Dag 3: 22 april reservaat van somone

Dag 3: 22 april reservaat van somone

Vanochtend zijn we na ons ontbijt gaan wandelen naar de “boten-parkeerplaats” naast ons hotel. Hier kan je een boot huren om door de mangrove van het reservaat van somone te varen. In dit reservaat leven meer dan 140 vogelsoorten.

We hebben dus een boot inclusief Engelssprekende gids gehuurd, en hebben een mooie rondvaart gedaan. Helaas hebben we maar ongeveer 10 verschillende vogelsoorten gezien, maar we hebben er wel van genoten!

Ook hebben we een ieniemienie baobab boom gezien die toch al 300 jaar oud was. Hier hangt de bevolking schelpen in om iets goeds te wensen. Uiteraard hebben wij dat ook gedaan. Ik heb gewenst dat Japie gezond is, en Robert dat Ajax landskampioen wordt. Tja, verschil moet er wezen hè 😉

Toen we terug kwamen bij het hotel hebben we weer lekker geluncht. Daarna hebben we weer een uurtje op onze kamer gelegen ivm de hitte. Het is vandaag “maar” 36 graden, maar toch…

Daarna hebben we weer een hele tijd in het zwembad gelegen (wat hebben we toch een naar leven) om ons vervolgens weer op te frissen voor het diner.

Ook vandaag was het diner weer heerlijk, en erg luxe: er was verse kreeft en rauwe tonijn die zo van de vis af werd gesneden.

Na het diner zijn we gaan genieten van de Afrikaanse live muziek. Om 22.00 uur begon er weer een dansshow. Daar hebben we een paar nummers van bekeken, en zijn toen weer naar onze kamer gegaan.

Al met al weer een heerlijke vakantiedag!
IMG-20160422-WA0009
IMG-20160422-WA0002

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *