3e dag Manilla

3e dag Manilla

Hier ben ik dan weer..

Vandaag de tweede cursusdag gehad. Vandaag was de cursus wat interactiever, waardoor de dag ook een stuk sneller ging. Helaas behandelden ze niet heel veel onderwerpen waar ik daadwerkelijk wat aan heb, maar op zich heb ik wel weer veel opgestoken!

Tussen de middag ben ik met de 2 mensen uit Afghanistan, 2 mensen uit Turkmenistan en 1 persoon uit Manilla gaan lunchen. Weer bij een italiaans restaurant, dus ik heb weer pasta op: pasta met gehaktballen in tomatensaus. Het was wel weer lekker,

John Kidd, hoofd van Manilla Financial Services is vandaag langs geweest, en heeft ons allemaal uitgenodigd om deze avond met hem en zijn vrouw te gaan eten in “hun”deel van de stad: Bonefacio. Dus om stipt 18.00 uur stonden er een paar busjes voor ons klaar, om ons naar dat gedeelte van de stad te brengen. 6 Personen hadden al andere plannen gemaakt, dus die gingen niet met ons mee. Yvonne en Ovais zijn hooggeplaatste persoontjes in het hoofdkantoor in Geneve, en zij zijn vandaag in Manilla gearriveerd, dus zij zijn wel met ons meegegaan.

Heel verrassend: John Kidd had (weer) een italiaans restaurant uitgezocht, dus ik heb nogmaals pasta op (totdat het mn oren uitkomt zal ik pasta eten in plaats van vis!!). Het was weer lekker, maar vooral heel erg gezellig zo met zn allen! Ik heb ook een hele tijd zitten praten met mijn collega’s uit Papoea New Guinea en Litouwen, en ook heb ik een heel gesprek gehad met John en Yvonne. Erg interessant, dat zijn mensen waar ik nog veel van kan leren!

We zijn heel lang in het restaurant blijven hangen: rond half 11 werden we pas weer met het busje naar ons hotel gebracht. Nu maar snel weer gaan slapen, omdat morgen ongetwijfeld weer zo’n vermoeiende (maar leuke) dag wordt!

Eenmaal in Bonefacio aangekomen, hebben we eerst nog een half uurtje met zn allen door de grote shoppingmall daar (Market! Market!) gelopen, voordat we naar het restaurant gingen.

7 Comments

 1. yvonne

  Hoi Corine,

  Heb je al wat foto’s genomen, of heb je daar nog geen tijd voor gehad.
  Fijn dat je het zo goed naar je zin hebt.
  Groetjes yvonne

 2. dagmar

  Wouw, wat ben je toch gek op itaalians!!
  Als je terug komt moeten wij zeker ook weer itaaliaans eten!! Misschie proef je verschil???
  Zo te horen verveel je er niet,succes maar weer en tot morgen.Slaap ze
  Huib en dagmar

 3. corrie

  Wow, wat een hoop pasta.

  De week is nog lang niet om, dus je zult het nog wel vaker eten deze week. 🙂

  Leuk dat je het zo goed naar je zin hebt!

  groetjes,

  Corrie en Herman

 4. pa en ma

  Leuk weer wat van je te horen en fijn dat je het zo naar je zin hebt.Leuke foto’s (met ijsje erg flateus ha,ha) Groetjes, pa en ma xx

 5. oma Moks

  Hoi, namens oma de hartelijke groeten en plezier toegewenst. We hebben je reisverslagen weer uitgeprint voor haar. Lekker al dat italiaans eten!

 6. Carla

  Hoi Corine
  Wel lekker al dat Italiaanse eten maar wel jammer dat je geen plaatselijke (landelijke) gerechten dan krijg.
  Jammer ook dat het te gevaarlijk is om op sommige plaatsen te komen. Maar er blijft waarschijnlijk genoeg andere plekken over om te gaan zien.
  Geniet er nog maar van
  Groetjes Carla

 7. Mascha

  Hoi hoi,

  Lees steeds je verslagen en het klinkt wel errug leuk! Lunchen met die mensen/collega’s uit verre landen, echt bijzonder.
  Hoop dat je het naar je zin hebt.
  Veel plezier nog!!

  Liefs Mascha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *