9 Oktober Fort & Medina van Hammamet

9 Oktober Fort & Medina van Hammamet

IMG_0032kIMG_0058kGisterenavond hebben we nog op ons gemak van een echte Arabische muntthee genoten, en zijn we getuige geweest van het “Grote Magische Spektakel” (waar we na een kwartier van ellende maar weggelopen zijn).

Vanochtend hebben we na het ontbijt een taxi genomen richting het oude centrum van Hammamet. Daar hebben we het 15e eeuwse fort bezocht, en de schitterende medina die er bij hoort. We hebben een flinke tijd gedwaald, voordat we hier de uitgang weer van vonden, hahaha. Uiteraard moesten we ook even uitgebreid genieten van een verse sap, en een heerlijk ijsje. Begin van de middag waren we weer terug in het hotel.

Vanmiddag hebben we aan het zwembad gelegen, en hebben we weer op een bank gehangen bij de Arabische thee-shop. Onze meegenomen boekencollectie wordt ijverig weggewerkt 🙂 Wij houden het nog wel 2 weken vol hier!

IMG_0096k SAM_9468kIMG_0102k

 

 

 

 

SAM_9475k

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 Comments

 1. Theo & Annie

  Haha weet je nog het “Grande Spektakel” de eerste keer kamperen in Frankrijk?? Wat is dit genieten kinders en dat ijsJE en sapje is ook niet verkeerd!
  Plezier nog, dikke X Pa en ma

 2. Jasmijn (en Erik)

  Wat een prachtige omgeving, en wat een leuke verhalen weer! We zijn nu alleen wel heel erg benieuwd naar dat “magische spektakel” hoor..! 😉 Fijn dat jullie het goed hebben daar, ben benieuwd naar jullie volgende avonturen!

 3. Dagmar

  ben al aardig jaloers,een paar tegenvallers(slecht ontbijt,regenwolkje ,de boeken allemaal al door gelezen….) bij jullie zou de schade wel kunnen beperken!!hihihihi
  Veel plezier ,het genieten lukt jullie dus wel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *