11 & 12 Oktober, relaxen

11 & 12 Oktober, relaxen

IMG_0200k IMG_0221k De afgelopen 2 dagen hebben we lekker niets gedaan. We stonden ’s ochtends op wanneer we er zin in hadden, gingen dan op ons gemak douchen en ontbijten, en installeerden ons vervolgens aan een tafeltje bij het strand.

We hebben ondertussen al diverse boeken uitgelezen, en de afgelopen 2 dagen hebben we ook veel Qwixx gespeeld (wat een leuk spelletje is het toch). Elke middag hebben we ook een hele tijd in de Middellandse zee gedobberd. Echt een heerlijke temperatuur, en lekkere golven. Helaas is het water hier wel ontzettend vervuild, dus na het zwemmen ben je een half uur onder de douche bezig om alle viezigheid en plastic zakjes etc. weer van je lichaam af te wassen L De eerste persoon die een goede manier bedenkt om vuil uit de zee te ziften, zal hier echt multimiljonair worden vermoed ik…

IMG_0223k IMG_0226k Ook ’s avonds hebben we over het strand gelopen (met zaklantaarn) en pootje gebadderd. Het avondprogramma is hier goed geregeld, maar vooral voor mensen die van disco en harde muziek houden. Laten we daar nu toch echt te oud voor zijn 😉 Meestal gaan we dus ook al redelijk snel na het avondeten naar onze kamer met een voorraadje cola en bier, en liggen we al lekker vroeg op bed (alweer: we beginnen echt oud te worden..)

We zitten in een 3-sterrenhotel. Het is echt een prima hotel, nog geen minpunt gevonden! Het verschil met de 4 en 5-sterrenhotels is voornamelijk de afwerking: de tafelkleedjes hebben hier en daar scheuren, ze hebben verschillende soorten borden en glazen (dus niet netjes 1 soort), bij het eten is er iets minder keus (alhoewel nog steeds ruim voldoende keus, en erg lekker! We hebben allebei nog geen last van onze maag en zijn nog niet aan de race, dus dat zegt wel wat over de kwaliteit), de badkamer is niet voorzien van een fohn, en dat soort dingen. Nou, ik geloof dat wij dat wel overleven hoor! Echt, een aanrader hier! Alle tunesiers die we tot nu toe zijn tegengekomen zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam. Het merendeel van de toeristen hier is duitser, en veel tunesiers spreken dan ook vloeiend (!) duits. Geen problemen om ons duidelijk te maken dus!

IMG_0233kIMG_0190kWe genieten nog steeds met volle teugen, dus we houden het hier nog wel een tijdje vol! (Ook al is het hier ruim 30 graden)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Comments

  1. Theo & Annie

    Hoi, goed om te lezen dat jullie heerlijk relaxen :-). En wat fijn dat bet bij het hotel alles oke is . Vandag o.a.naar de verjaardag van Linda geweest en de kids vroegen of we alsjeblieft frietjes bleven eten, niet tegen dovemansoren gezegd dus. We komen net thuis en toen was er een bericht van jullie, erg leuk!!! Veel plezier(hier vandaag prachtig weer) Pa & Ma xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *