Dag 12

Dag 12

Vandaag eindelijk opgestaan met schitterend weer (gisteren ook een ochtend lekker weer gehad). We konden nu alle bergen en vulkanen rondom het meer van Atitlan goed bekijken. Het is inderdaad een schitterend meer zeg!
Met de boot weer terug gegaan naar waar de bus stond, een vaart van ongeveer een uur. Daarna een lange rit naar Antigua, waar we weer 2 nachten blijven. Rond 2 uur waren we daar. Ik ben samen met Inge, Jeroen en Rieneke het stadje gaan bekijken. Een heel sfeervol stadje! Veel gekleurde huizen en oude gebouwen. Leuk om te zien. Helaas begon het eind van de avond weer te gieten van de regen, maar in ieder geval overdag goed weer gehad!
´s avonds een uurtje salsales gehad (dat is nog best moeilijk), en daarna met zijn allen uit eten geweest.
Allemaal lagen we om half 11 op bed, aangezien we morgenochtend 6 uur klaar moeten staan om de vulkaan te beklimmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *