Dag 4

Dag 4

Vandaag hebben we de ruines van Palenque bezocht. Hiervan is pas zo´n 10 procent van het complex blootgelegd, de rest ligt nog verborgen in het naastgelegen jungle. Dit complex is ook echt schitterend! Onwijs mooi allemaal, mooie cultuur! Hier hebben we ook eerst een rondleiding gekregen, waarna we weer vrij mochten rondlopen en de 2e tempel mochten beklimmen. Ook ditmaal weer een schitterend uitzicht: de combinatie van jungle en tempels is echt onbeschrijflijk mooi! Nadat we de tempels hebben bekeken, zijn we nog een 2 uur durende jungletocht gaan doen. Dit was ook echt super. Helaas hebben we de brulapen niet gezien, maar wel gehoord in ieder geval! Rond 2 uur waren we weer terug bij ons hotel, waar we met z´n allen wat hebben geluncht. De middag is als vrije besteding. Vrijwel iedereen ging aan het zwembad liggen bakken, maar ik ben op dit moment (half 5 plaatselijke tijd) met nog 4 meiden even het stadje ingetrokken (trouwens geen mooi stadje).

Ik ben benieuwd wat de reis nog verder te bieden heeft! Ik heb het in ieder geval echt super naar mijn zin, een onwijs leuke groep, en een superfascinerende cultuur die maya´s!

Groetjes,
Corine

10 Comments

 1. Dagmar

  Hoi Corine
  Ik dacht, dat je in de jungle sliep?? En wat hoor ik nu!!! Een 5 sterren hotel met af en toe een uitstapje in de wilde ongerepte natuur!!??
  Bah, dat is toch niets voor jou??
  Het lijkt meer op een vakantie voor mijn!!!!!! Ben stink jaloers!! Maar heel blij voor jou. Breng wel een beetje sfeer mee na huis!! Ook als het nog wel heeeeeeeeeeel lang duurt.
  verheug mijn al weer op de volgende berichtgeving
  Sterkte Dagmar

 2. Tamara

  Hoi Corine,

  Volgens mij heb je het onwijs naar je zin in Mexico. Leuk om te horen. Wel warm zeg 32 graden. Wij zijn zondag teruggekomen. Ook weer lekker ontspannen en nu weer terug in de harde werkelijkheid.
  Ik vind het leuk om te lezen wat je allemaal aan het doen bent. Ik hoop dat je nog meer berichtjes kan sturen.
  Groetjes Tamara

 3. Patrick, Tamara en Ian

  Hoi

  Het ziet er allemaal super uit wat je aan het beleven bent. Geniet er maar lekker van want voor je het weet zit je weer in dat koude kikkerlandje.

  patrick tamara en ian

 4. Yvonne

  Hoi Corine,
  Het klinkt erg goed wel een beetje warm , fijn dat het zo’n leuke groep is. Je heb al veel foto’s gemaakt zeker ? Geniet er maar lekker van hoor.

  Groetjes Ad en Yvonne

 5. Pa en Ma

  Hoi Corine, wat ontzettend leuk om wat van je te horen.
  En wat fijn dat je het zo goed naar je zin hebt. Zo te horen is het daar prachtig en word je wel verwend met je overnachtingsplekken en eten. Nog heel veel plezier meisje en liefs, pa en ma

 6. Mascha

  Hoi Corine,

  Super dat je het naar je zin hebt.
  Als ik zo je berichten lees, heb je een schitterende reis uitgekozen.
  Veel plezier nog!

  Groetjes Mascha.

 7. Lisette

  Hoihoi!

  Je weet me wel jaloers te maken hoor met al je verhalen. En ik maar weer hard werken 🙂

  Klinkt echt super gaaf allemaal. En wat fijn dat je een leuke groep hebt.

  Heb je je Spaans al een beetje geoefend?

  Nou geniet er nog van!

  Groetjes Lisette

 8. Cecilia

  Eej Corine,

  O heerlijk als ik dat zo hoor en een aantal dingen klinken me bekend in de oren. Ben benieuwd naar je foto’s.. Ik zal er dan ook een paar opduiken kijken of het veel verandert is. Lekker zo’n luxe hotel en zwembad hihi hier regent het nu!

  Groetjes Cecilia

 9. Anneke en Dick

  Klinkt toch echt niet slecht, zeg. Het lijkt me een geweldig gezicht: zo vanaf de tempels naar de jungle. Bij ons achter zie ik jammer genoeg alleen een klomp stenen en een griebus. Maar ja…een mens kanniet alles hebben toch? Fijn dat je in een leuk gezelschap reist en die muziek lijkt me wel gezellig, nog veel plezier enne veeeel foto’s groetjes dna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *