Dag 5

Dag 5

Deze dag zijn we naar de waterval Misal-Ha geweest. Dit is een 25m hoge waterval, waar je ook achterlangs kunt lopen. Doordat het de laatste tijd zo ontzettend veel heeft geregend, was de waterval erg heftig, dus dat was wel leuk. Ook nog een krabbetje zien lopen achter de waterval, dus dat was wel erg grappig. Daarna zijn we doorgereden naar de watervallen van Agua Azul. Deze watervallen zijn in het droge seizoen blauw, maar nu water ze wat bruinig van kleur. Wel heel helder water, dus ze waren alsnog erg mooi. Je kon daar ook zwemmen, of gewoon helemaal naar boven de watervallen lopen. Dat laatste heb ik gedaan, echt een supermooi uitzicht van boven die watervallen vandaan. Na daar rond 1 uur gelucht te hebben (kipschnitzel), zijn we begonnen aan de tocht naar San Cristobal de las Casas. Hier begonnen we eindelijk de bergen in te gaan. Doordat er superveel haarspeldbochten en drempels in de weg zaten, en het nog steeds zo warm was, waren er best behoorlijk wat mensen wagenziek geworden. Ik voelde me niet echt geweldig, maar heb niet hoeven overgeven ofzo. Het uitzicht lijkt hier een beetje op Frankrijk, alleen dan met andere vegetatie. ´s Avonds met z´n allen naar een tacorestaurant geweest, waar je zelf je taco´s kon vullen. Was weer erg lekker! We lagen allemaal rond half 11 op bed. Het is trouwens rond 6 uur gaan regenen, en dat heeft het de hele nacht door gedaan.

One comment

  1. Dagmar

    Hoi Corine
    Nee, mee leven is wel erg veel gezegd!! Ik word iedere keer jaloerser, wat lijkt het mijn leuk om dat allemaal mee te maken!!Nou ik weet waar voor ik nu de volgende keer ( als de rest van de lijst afgehandeld is – ga sparen!!)Je verhaal van achter de waterval komt mijn bekend voor, dat hadden wij toen ook gedaan- ook vlak na de regentijd!! Geen hand voor oog te zien en alleen aan een touw in de handen hopen dat je an de andere kant kwam!! Maar een hele ervaring!! Veel plezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *