vluchtgegevens, gorilla-permit e.d.

vluchtgegevens, gorilla-permit e.d.

Zaterdag heb ik mijn paspoort met daarin de benodigde visums teruggekregen, en vandaag kreeg ik mijn definitieve vluchtgegevens:

Heen:
10 september vertrek 21:05 uur met Kenya Airways, aankomst in Nairobi 11 september 6:30 uur. Vertrek naar Entebbe met Kenya Airways om 7:30 uur, waar ik 8:45 uur aankom.

Terug:
8 oktober vertrek 15:15 uur vanaf Zanzibar met Kenya Airways, aankomst in Nairobi 17:00 uur. Vertrek naar Schiphol met KLM om 22:00 uur, waar ik 9 oktober om 5:30 uur aankom.

Verder is het nu zeker dat de permits zijn geregeld voor de gorilla’s (joepie!). Het is zeker dat ik 15 september naar de gorilla’s toe ga.

Maar voor de oplettende lezer: in de reisomschrijving staat dat ik deze dag naar Queen Elizabeth NP zou gaan.
De permits konden niet geregeld worden in de periode die daarvoor gereserveerd stond in ons reisschema, dus het reisschema is helemaal omgegooid!

Verder is nu ook bekend: ik ga 21 september naar de chimpansee’s.

Ik zal dus in de komende berichtjes de nieuwe planning neerzetten, zodat iedereen weer over de juiste gegevens beschikt 🙂

Het is nog 11 dagen, maar het wordt nu wel errug aftellen hoor!

7 Comments

 1. Lisette

  Super gaaf dat de gorilla’s en chimpansee’s nu helemaal zeker is. Ben wel een beetje jaloers hoor. Ik heb zelfs al stiekem zitten kijken voor een reis dit kant op voor volgend jaar. Slecht he, moet eerst dit jaar nog weg 🙂

  Succes met aftellen. Ik weet hoe vervelend dat is 🙂

  Liefs Lisette

 2. Pa & Ma

  Wat hartstikke fijn dat je naar de gorilla’s en champansee’s kan, nu maar hopen dat je ze ook daadwerkelijk ziet. We moeten wel heel erg vroeg op zeg om je te halen op 9 okt. 🙂

 3. Angela

  Hoi, hoi

  Wat een goed nieuws weer, ik zal je al stralen in de gangen hier opt werk en had natuurlijk al het een en ander gehoord, maar toch nogmaals super dat je naar de gorilla’s en de chimpansee’s kan. Nog 10 dagen en je mag weg…
  Begint het al een beetje te kriebelen??

  Groetjes

 4. Tamara, Richard en Christie

  Hoi Corine,

  Geweldig dat je toestemming hebt gekregen voor de gorilla’s. Toch een van de hoogtepunten van je reis. Niet te dicht bij gaan staan he!! En nog chimpansee’s ook.
  En inmiddels is het nog maar 8 dagen!!!

  Groetjes

 5. yvonne en ad

  Hoi Corine ,
  Nog een paar nachtjes sllapen dan is
  het zo ver .
  Spannend joh, wij zijn benieuwd hoe het allemaal
  zal gaan maak maar veel foto ‘s dan kunnen
  wij ook een beetje mee genieten.

  Veel Plezier Ad en Yvonne

 6. Pa en Ma

  Hoi, we hebben je net weggebracht naar Schiphol.Gezien op teletekst dat alles op tijd gaat.Wel raar hoor dat we waarschijnlijk 4 wk niets van je horen.Heel veel plezier!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *