Mijn eigen stukje op zoover.nl!

Mijn eigen stukje op zoover.nl!

http://weblog.zoover.nl/niet_ingedeeld/corine-vleugel-winnares-droomreis/

Corine Vleugel winnares droomreis!

25 maart 2010

Op de Vakantiebeurs dit jaar in de Jaarbeurs Utrecht stond Zoover met een opvallende stand, zoals je wellicht hebt gezien. Als je een MyZoover profiel registreerde, maakte je kans om  een door Zoover en Travelworld aangeboden reischeque ter waarde van € 4000,- te winnen. Dit was enorm populair en veel mensen schreven zich in om deze prijs te winnen. Er kon er maar één winnen en die is nu bekend: Corine Vleugel uit Papendrecht. Afgelopen vrijdag hebben we de reischeque aan haar uitgereikt en zij was er enorm blij mee.

Veel reizen

Corine is geen vreemde op het gebied van reizen. De 29-jarige natuurliefhebster reist al sinds haar 21e alleen over de wereld en dan het liefste naar Afrika. Afrika is haar favoriete continent en zij is er dan ook al meerdere malen geweest. Haar huis is gevuld met souvenirs van de verschillende reizen die ze heeft gemaakt en ze hoopt zich ooit definitief in het buitenland te vestigen. Eigenlijk zouden Corine en haar vriend Robert deze zomer niet op vakantie gaan, totdat zij de droomreis van Zoover wonnen. Deze bijzondere prijs komt dus meer dan gelegen voor het tweetal!

Goed besteed aan Corine

Volgens Corine’s moeder Annie, is de reis meer dan goed besteed aan haar dochter. “Al sinds Corine klein was, is zij dol op reizen en het buitenland. Echt zo’n kind dat zat te glunderen op de rug van een kameel. Ja, deze reischeque is hier zeker op z’n plaats,” vertelt een trotse moeder aan Zoover, die voor de gelegenheid een overheerlijke taart had gebakken. Natuurlijk vond Annie het lastig dat Corine zo vaak ver weg was maar gelukkig hield zij altijd een leuk reisdagboek bij. “Zo wisten we dat alles goed was en het was ook nog heel erg leuk om te lezen,” zegt Annie. Corine vult daar op aan: “Helaas verdween de website waarop ik mijn verhalen bijhield en MyZoover was een heel mooi, leuk alternatief. Ik ben heel blij met MyZoover en maak er ook veel gebruik van.” En dat is zeker waar, Corine heeft een actief profiel op MyZoover waarop al haar gemaakte en gewenste reizen staan. Er staan al een hele hoop prikkers op de wereldkaart van Corine!

De droomreis

Als droomreis had Corine Oeganda ingevuld op de Vakantiebeurs, ze was daar al eens geweest en dit was zo indrukwekkend dat ze het land graag aan haar vriend wilde laten zien. Helaas kon deze trip niet doorgaan en daarom werd een nieuw land gekozen. “Ik was nog nooit in Azië geweest en daar wilde ik ook wel erg graag heen.” Daarmee heeft Corine voor Maleisië gekozen als droombestemming. Oerang Oetangs knuffelen op Borneo en duiken in de blauwe zee daar, Corine telt de dagen tot dat ze gaan nu al af. Ze vertrekken voor vier weken vakantie op 8 juni en komen terug op 5 juli. Corine is heel erg benieuwd naar de verschillen tussen Azië en Afrika, de mensen, het klimaat en het eten maar weet zeker dat ook dit een geweldige reis wordt.

Vakantieverhalen

Azië kan straks worden afgestreept op het lijstje van werelddelen maar Corine vertelt wel: “Ik wil eigenlijk alles van de wereld zien.” Nog heel wat landen te gaan dus! Corine gaat een blog bijhouden voor Zoover World in de tijd dat zij in Maleisië vertoeft, zodat wij al snel van de avonturen van haar en haar vriend kunnen genieten.

Have fun!

Wij wensen Corine en Robert heel veel plezier tijdens hun reis en kijken uit naar alle verhalen die zij te vertellen hebben in de zomer

4 Comments

 1. Elly Visser

  Hallo Corine,

  Wat een berichten , in korte tijd twee grote reizen.Dit is trouwens een leuk verslag. Geniet ervan, maar dit is eigenlijk overbodig om te zeggen!
  Vooral het apenopvangcentrum lijkt me heel bijzonder.
  Een fijne tijd,

  groeten van Elly

 2. Jasmijn

  Hoi Corine en Robert,

  Nog van harte gefeliciteerd met het winnen van zo’n mooie (p)reis! 😉

  We gaan de mooie verhalen nog wel horen, he!

  Groetjes,
  Jasmijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *