Dag 21: vr. 27 sept. 2013 Paaseiland – Santiago

Dag 21: vr. 27 sept. 2013 Paaseiland – Santiago

SAM_2721aVandaag ging de wekker om half 9. Op ons gemak opgestaan, gedoucht, onze koffers ingepakt en gaan ontbijten. Na het ontbijt hebben we uitgecheckt. Gelukkig konden we onze koffers nog wel bij het hotel laten staan.

We zijn de quads gaan aftanken, en terug gaan brengen naar het verhuurbedrijf. We hebben wel een lol gehad van die dingen zeg! We zijn lopend richting het haventje gelopen, en hebben ondertussen nog wat laatste souvenierwinkeltjes bekeken. Uiteindelijk voor onszelf nog 1 beeldje gekocht.

Terug naar het hotel, onze koffers ophalen en naar het vliegveld. Bij het inchecken vroegen we weer om plaatsen bij de nooduitgang, vanwege Roberts lengte, maar helaas waren die al vergeven. Ze zag echter dat Robert echt lang is, en in het systeem zag ze onze 13 vluchten staan met hun vliegtuigmaatschappij. En wat een verrassing: we kregen eersteklastickets aangeboden! We konden bijna onze oren niet geloven!

SAM_2728aEenmaal in het vliegtuig bleek 1e klas hier ook echt 1e klas te zijn. Wow, wat een ruimte! En we kregen gelijk en glaasje champagne aangeboden voordat de andere passagiers mochten boarden. Haha, echt stoer! Zo komen we de vliegtijd van 5 uur wel door! Een echt dekbed in plaats van een dekentje, bredere stoelen, stoelen met been en voetsteunen en ze kunnen helemaal plat, een groter videoscherm met betere koptelefoons en stereogeluid, lekker eten… een salade met mozzarella en zongedroogde tomaat, een biefstukje met gecaramelliseerde uitjes en roquefortsaus, en witte chocoladecheesecake met een chocolaatje na… Ik geloof dat ik wel kan wennen aan deze luxe! En dan duren 5 uur opeens helemaal niet zo lang… Uiteraard mochten we ook als eerste weer van boord.

Een verrassend leuke dag zo! De vlucht duurde van 14.10 uur tot 20;55 uur en we stonden tegen 22.00 uur weer bij hetzelfde hotel in Santiago. We besloten nog wat te eten te bestellen (ondanks dat we heerlijk hadden gegeten in het vliegtuig). Helaas moesten we nog een uur wachten op onze tosti, sandwich en patatjes, die bij aankomst ook nog eens koud waren. Nou ja, we hebben in ieder geval weer wat voedsel binnen.

Snel naar bed, want morgen moeten we er weer belachelijk vroeg uit!

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *