Dag 6: do. 12 sept. 2013 Otavalo – Quito

Dag 6: do. 12 sept. 2013 Otavalo – Quito

IMG_5661aOm 8 uur ging onze wekker weer. We hebben op ons gemak onze tassen weer ingepakt, en zijn daarna gaan ontbijten. Dit keer was het ‘amerikaans ontbijt’ MET broodjes! Rond half 10 checkten we uit. Het meisje van het hotel regelde een taxi voor ons, en reed mee naar het busstation om onze tickets te betalen. Wauw, het is eindelijk goed geregeld!

We zaten iets voor 10 uur al in de bus. De bus vertrok iets voor half 11, en heeft er weer exact 2 uur over gedaan. Vanaf het busstation hebben we weer een taxi genomen naar ons hotel, waar we een ruim half uur later aankwamen.

IMG_5662aEn wat een verrassing: de tickets voor morgen voor Galapagos liggen al klaar, en ook nog een envelop van de lokale agent die de afgelopen dagen nogal wat steekjes heeft laten vallen: ons geld terug van de taxi van het vliegveld naar het hotel, en 2 hele leuke ecuadoriaanse beeldjes. Daarnaast was onze kamer ook nog eens geupgrade. We hebben nu een slaapkamer & een woonkamer, en uitzicht over de stad. Nou, wat ons betreft heeft de lokale agent het wel goed gemaakt hoor!

IMG_5672aWe zijn op ons gemak weer naar restaurant Hunters gelopen, waar we ieder 2 voorgerechten en een nagerecht op hebben, haha, heerlijk hoor! Ik had als eerste hoofdgerecht een echte duitse braadworst 🙂 En als tweede hadden we mini-hamburgertjes besteld. daarna dus nog lemon-cake en een bananensplit.. Hmmmm….

We hadden ons voorgenomen om vandaag niets te doen (ook vanwege mijn vermoeidheid uiteraard), en dat lukt heel goed in zo’n luxe kamer met mooi uitzicht! Lekker een boekje gelezen, spelletjes gespeeld, etc. We hebben vanmiddag zoveel gegeten, dat we besloten het avondeten over te slaan.

IMG_5685aAangezien ik het heel sterk zou vinden als er op een bootje van 13 meter bij Galapagos internet zou zijn, horen jullie in ieder geval de komende 5 dagen even niets van ons. Ga er maar van uit dat we er van genieten!

 

 

 

 

 

 

9 Comments

 1. Reny

  De reisagent heeft het inderdaad wel goed gemaakt! Gelukkig maar. Fijn zo’n relaxmiddag 🙂 En wat een super schattige hamburgertjes. :):)
  Heel veel plezier bij Galapagos!

 2. Ad en yvonne

  Hè hè alles is goed geregeld ,de hamburgers zien er
  Inderdaad wel erg lekker uit.
  Nu wachten wij maar af wanneer wij weer wat van jullie
  Horen.
  Hopelijk gaat alles nu verder goed.

  Gr ad en yvonne

 3. Theo & Annie

  Och wat fijn dat het e.e.a. nu wel goed is geregeld. En wat een prachtige kamer, idd lekker om te relaxen. Dat eten bij Hunters klinkt lekker en de miniburgers zien er goed uit. Heel veel plezier bij de Galapagos eilanden. Dikke kus, pa en ma xx

 4. Herman & Corrie

  mooie kamer en prachtig uitzicht hopen dat nu alles verder goed geregeld is en geniet op Galapagos
  in spanning wachten we tot we weer iets horen
  xxx

 5. dagmar

  Ziet er wel allemaal erg leuk uit!Hoop dat er internet op de boot is,5 dagen niets horen van je mooie verhalen is wel erg lang,haha
  Zelf Huib vraagt nu iedere dag ,staat er weer iets van Robert en Corine?
  Wij wachten in spanning af

 6. Jasmijn van Dorp

  Fijn van de lokale agent eindelijk iets terug doet voor jullie! 🙂 Erg leuk om te lezen weer allemaal, hotelkamer ziet er prachtig uit! Veel plezier nog daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *