Dag 1: za. 7 sept. 2013 Brussel-Madrid

Dag 1: za. 7 sept. 2013 Brussel-Madrid

We hadden de wekker om 9 uur gezet, om de laatste boodschapjes te doen, de laatste spullen op te ruimen en onze koffers in te pakken.
Pa en ma stonden 1 uur voor de deur om ons naar Brussels Airport te brengen. We waren net klaar met de laatste dingen inpakken, dus dat was een goede timing!

Rond 3 uur kwamen we aan op het vliegveld. Echt Belgisch: Nergens borden, sloom maar wel vriendelijk personeel…
Doordat we zo vroeg waren konden we nog niet inchecken, dus zijn we in het restaurant eerst even wat gaan eten: schnitzel met frites en gehaktballetjes met frites. Erg lekker!

Na nog een bakkie koffie zijn we om half 5 naar de incheckbalie gelopen. Een mega-lange rij en weer heerlijk traag personeel…
Maar goed: rond half 6 waren we ingecheckt, zelfs voor de vlucht morgen van Madrid naar Quito.

Hier namen we afscheid van pa en ma en liepen wij door naar de security check. Hier werd ik (Corine) uitgebreid gefouilleerd, en mijn handbagage werd helemaal uitgepakt en alles apart nogmaals door de scanner gehaald. Natuurlijk niets aan de hand, en ik kon alles weer inpakken.

Note to myself: Voortaan bergschoenen uit doen bij de controle, en niet meer alle fototoestellen/kabels bij elkaar proppen in de tas.

IMG_5442a

Na de controle liepen we door naar de gate. Daar hebben we even gezeten, en toen werd er van gate gewisseld. Dus daar maar weer naar toe gelopen en om 18.35 uur mochten we boarden. We zaten bijna achteraan. Dit vliegtuig heeft nog minder beenruimte dan normaal! Dus het was heerlijk krap zitten. Gelukkig bleek dat we 3 stoelen voor ons tweetjes hadden, dus iets meer plek, hoezeej!IMG_5450a

De hele vlucht heeft een kind achter ons zitten huilen, dus dat was erg rustgevend 🙁

We kwamen netjes op tijd (21.45 uur) aan in Madrid, en bij de bagageband kwamen onze koffers als 1 van de eersten al voorbij rollen,dus dat was ook wel lekker.

IMG_5451a
Snel een taxi geregeld en om half 11 zaten we al ingecheckt en wel in ons hotelletje. Lekker een nachtje slapen voor de lange vlucht!

6 Comments

 1. Jasmijn van Dorp

  Jeetje, wat een avontuur zo al op de eerste dag! 😉 Wat een stom vliegtuig, zeg! Ik ben blij te horen dat het allemaal gelukt is verder! 🙂 Ik ga nu snel jullie volgende dagen lezen. 😀

 2. Petra

  Ola,

  Tja…..er zijn ook mensen die gewoon moeten WERKEN, ik wil zo ruilen. Zucht……….Geniet lekker van al het moois, ik wacht met smart op de foto’s.

  Groetjes jullie (schoonzus

 3. Anneke

  Tja dat die Belgen sloom zijn…….
  Maar dan heb je wel weer uitgebreid van hun “werkzaamheden” Kunnen genieten, dat is ook belangrijk voor ze , hoor?!
  Klinkt in ieder geval wel “relaxt”. Hi,hi
  Ik ga verder lezen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *