Dag 22: za. 28 sept. 2013 Santiago – Buenos Aires – Iguacu

Dag 22: za. 28 sept. 2013 Santiago – Buenos Aires – Iguacu

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVanochtend ging de wekker weer pijnlijk vroeg: 5 uur… Pff… Snel even douchen, onze koffers weer inpakken en ontbijten. Na het ontbijt uitchecken. En net als de vorige keer hadden we een perfecte timing voor het transferbusje: we stapten in, en hij reed weg! We waren dus ruim op tijd weer op het vliegveld. We konden gelijk gaan inchecken, en kregen weer plaatsen bij de nooduitgang, heel fijn!

De vlucht vertrok op tijd, om 8.15 uur naar Buenos Aires, Argentinie. Daar kwamen we op tijd aan: 10.20 uur. Onze koffers kwamen weer lekker snel, en we kwamen betrekkelijk snel door de douane. Voordat we gingen inchecken voor de vlucht van vanmiddag, hebben we even ergens wat gedronken (en robert heeft ook een sandwich op).

Ook dit keer kregen we bij het inchecken plaatsen bij de nooduitgang. Dat scheelt echt een hoop! Helaas had dit vliegtuig een uur vertraging en vertrok om 15.45 uur. We kwamen om iets over 5 uur aan in Iguacu (Argentijnse zijde). We hadden de koffers al snel, en regelden een taxi die ons in 45 minuten naar ons hotel in Brazilie bracht. Nog nooit zo makkelijk over een grens gegaan! (Behalve in de EU dan natuurlijk)

Wat een groot hotel zeg! Onze kamer is niet zo heel groot, maar het hotel zelf heeft heel veel voorzieningen: tennisbanen, een wandelroute van 2,5 km buiten, een spelletjes/tvkamer, pooltafels, bar, restaurant, zwembad, etc.etc. Na een uitgebreid rondje lopen hebben we wat informatie opgevraagd over de watervallen, zodat we morgen een beetje weten hoe & wat, en zijn toen gaan eten in het restaurant van het hotel. Dit was in buffetvorm. Nou, het was heerlijk!

In dit hotel staan ook een paar computers, met redelijk goed internet, dus eindelijk is het online reisdagboek nu weer volledig bijgewerkt.

Het is ondertussen 22.00 uur, dus tijd om naar bed te gaan. Morgen lekker watervalletjes bekijken!

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *