Dag 24: ma. 30 sept. 2013 Iguacu – Rio de Janeiro

Dag 24: ma. 30 sept. 2013 Iguacu – Rio de Janeiro

Vanochtend ging de wekker weer rond een uur of 9. We hebben nog even lekker ontbeten, onze koffers weer ingepakt, uitgecheckt, en een taxi genomen naar het vliegveld. Het vliegveld ligt op 1.500 meter van het hotel, dus dat was gelukkig een kort ritje. We konden meteen inchecken, en zijn ook gelijk door de security check gegaan.

Om 12.50 uur vertrok ons vliegtuig, en om 14.50 uur landden we in Rio. Onze bagage kwam gelukkig al weer snel, dus we konden snel een taxi regelen naar ons hotel. Het was zo´n 3 kwartier rijden. Ons hotel ligt 1 straat verwijderd van het beroemde strand Copacabana.

We hebben onze tassen in de kamer neergezet, en zijn een stuk langs het strand gaan lopen, en daarna hebben we ook nog een paar straatjes verkend. We zijn geeindigd bij een restaurant ´Americana` waarover Robert goede reviews had gelezen. Nou, en goed was het eten, en VEEL! Je kan met z´n 2-en ruim doen met 1 hoofdgerecht (wij uiteraard niet, haha, ook al hadden we uiteindelijk wel over). Heerlijk!

Na het eten zijn we weer naar het hotel gegaan, waar we lekker relaxed een boekje hebben gelezen en vroeg naar bed zijn gegaan.

4 Comments

  1. dagmar

    Geen foto`s?? Wat is dat?? Jammer ,dacht een leuke foto van Robert in zijn oversized zwembroek te zien.
    Veel plezier in Rio ! Zal wel een hele andere belevenis worden met meer wilde mensen als dieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *